Η evomed στο Annual Distributor Meeting της VisionRT στο Dubai
- evomed
- πριν από 7 ώρες
- διαβάστηκε 1 λεπτά
Η evomed είχε την τιμή να συμμετάσχει στο Annual Distributor Meeting της VisionRT που διοργανώθηκε στο Dubai, εκπροσωπώντας την εταιρεία ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος των καινοτόμων λύσεων Surface Guided Radiation Therapy (SGRT) της VisionRT σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η συνάντηση συγκέντρωσε συνεργάτες της VisionRT από όλο τον κόσμο και αποτέλεσε μια εξαιρετική ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων γύρω από τη στρατηγική, την καινοτομία και τη μελλοντική κατεύθυνση της τεχνολογίας SGRT. Οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν στις επερχόμενες εξελίξεις, στον κλινικό αντίκτυπο και στη συνεχή εξέλιξη λύσεων που ενισχύουν την ακρίβεια και την ασφάλεια των ασθενών στην ακτινοθεραπεία.
Η συμμετοχή μας επιβεβαιώνει τη δέσμευση της evomed να φέρνει διαρκώς τεχνολογίες αιχμής στις αγορές της Ελλάδας και της Κύπρου, υποστηρίζοντας τις κλινικές ομάδες με λύσεις που κάνουν ουσιαστική διαφορά στην καθημερινή κλινική πράξη.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη VisionRT για την άψογη διοργάνωση και τις παραγωγικές συζητήσεις και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε τη στενή μας συνεργασία για την προώθηση της ακριβείας και της ασθενοκεντρικής ακτινοθεραπείας.











Σχόλια