top of page

Σκοπός μας είναι να συνεισφέρουμε στην ανάπτυξη της βιοϊατρικής τεχνολογίας

news 1

Τα νέα μας

20 Μαρτίου 2023

Εγκατάσταση συστήματος SGRT - VisionRT στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ)

posted by evomed

Το τμήμα ακτινοθεραπείας του ΠΑΓΝΗ αναβαθμίζει τις υπηρεσίες του και εντάσσει στην πρακτική του το καινοτόμο σύστημα AlignRT του οίκου VisionRT Αγγλίας. Η εταιρεία μας πραγματοποιεί με επιτυχία την εγκατάσταση και την εκπαίδευση του προσωπικού . Το τμήμα ακτινοθεραπείας του ΠΑΓΝΗ είναι πλέον το μοναδικό στην Κρήτη που θα μπορεί να διανέμει ακτινοθεραπείες με εξαιρετική ακρίβεια αλλά και να προστατεύει την καρδιά κατά την ακτινοβόληση του αριστερού μαστού. 

Σκοπός μας είναι να συνεισφέρουμε στην ανάπτυξη της βιοϊατρικής τεχνολογίας 

τόσο με την υψηλού επιπέδου τεχνική και κλινική υποστήριξη που παρέχουμε όσο και με την εισαγωγή καινοτόμων τεχνολογιών, πάντα με συνέπεια στο πλευρό κάθε ιατρού, ιδιωτικού κέντρου, δημόσιου οργανισμού ή νοσοκομείου και γνώμονα το συμφέρον του πελάτη.

news 2
7 Φεβρουαρίου 2023

Η evomed βραβεύεται ως ο αντιπρόσωπος της χρονιάς για το έτος 2022 σε τελετή που πραγματοποιείται στο Dubai. Το βραβείο παραλαμβάνει ο ιδρυτής της εταιρείας Παναγιώτης Ξυδιάς.​

posted by evomed

Στο Dubai, σε μια εντυπωσιακή τελετή που οργανώθηκε από την VisionRT, την εταιρεία που εφηύρε την επιφανειακή καθοδηγούμενη ακτινοθεραπεία SGRT, η Ελληνική εταιρεία ιατρικού εξοπλισμού ΕVOMED βραβεύτηκε με τον τίτλο «Distributor of the Year» για τη χρονιά 2022. Η συγκεκριμένη διάκριση είναι η τιμητικότερη διάκριση που μπορεί να λάβει μία εταιρεία αντιπροσώπευσης και αυτό μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους, καθώς είχαμε να «συναγωνιστούμε» σπουδαίους συμμετέχοντες – αντιπροσώπους από όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή , την Ασία και την Ινδία.

Το βραβείο παρέλαβε ο Founder και General Manager της εταιρείας , Παναγιώτης Ξυδιάς.

Η τεχνολογία SGRT που εφευρέθηκε από την VisionRT το 2001, αποτελεί την πιο σύγχρονη προσθήκη στον τομέα της θεραπείας του καρκίνου και συγκεκριμένα της ακτινοθεραπείας. Η SGRT-VisionRT αναβαθμίζει ένα υπάρχον σύστημα ακτινοθεραπείας, ώστε να μπορεί να επιτύχει μεγαλύτερη ακρίβεια ακτινοβόλησης σε κινούμενους όγκους λόγω της αναπνοής, να προστατεύσει την καρδιά κατά την ακτινοβόληση του αριστερού μαστού, να εξαλείψει την χρήση μόνιμων tattoos και markers, να προσφέρει συνολικά μια ποιοτικότερη και ασφαλέστερη ακτινοθεραπεία, εφάμιλλη με τα κορυφαία κέντρα ακτινοθεραπείας του εξωτερικού.

Η ανάπτυξη της SGRT από την VisionRT αποτελεί τρανό παράδειγμα ότι η τεχνολογία μπορεί και πρέπει να είναι αρωγός στην καλυτέρευση της ζωής των ανθρώπων, όταν χρησιμοποιείται σωστά και με γνώμονα τον ίδιο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Στόχος μας στην EVOMED είναι οι άνθρωποι να ζούμε με την καλύτερη δυνατή ποιότητα και αυτή είναι ταυτόχρονα και η πιο σημαντική εταιρική μας αξία! Αξία που μας κινητοποιεί να αναζητούμε στην παγκόσμια επιστημονική αγορά καινοτόμες τεχνολογίες, που εξυπηρετούν ανθρώπινες ανάγκες και να τις εισάγουμε αποκλειστικά στην Ελληνική Ιατρική Κοινότητα.

11 Ιουνίου 2021

Εγκατάσταση του πρώτου συστήματος echopulse στην Ελλάδα

posted by evomed

Η εταιρεία Theraclion Γαλλίας, με την τεχνολογία Echopulse εισάγει μια πραγματικά καινοτόμα τεχνολογία για την μη χειρουργική αντιμετώπιση  των όζων του θυρεοειδούς αδένα και των ινοαδενωμάτων στο μαστό. Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη εγκατάσταση και εκπαίδευση του συστήματος echopulse στο ιατρείο του Ιατρού Ενδοκρινολόγου   Κωνσταντίνου Μανωλόπουλου στο Κολωνάκι στην Αθήνα.

20 Ιουλίου 2021

Εγκατάσταση του πρώτου συστήματος SGRT - InBore στο Mediterraneo Hospital στην Γλυφάδα

posted by evomed

Μετά την επιτυχημένη εγκατάσταση του AlignRT στον γραμμικό Edge-Varian, το Mediterraneo hospital επενδύει στην καινοτόμα τεχνολογία SGRT - VisionRT και εξοπλίζεται με το πιο σύγχρονο σύστημα SGRT για τον Γραμμικό επιταχυντή Halcyon που διαθέτει. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την εγκατάσταση και την εκπαίδευση του προσωπικού ακτινοθεραπείας του νοσοκομείου. Πλέον το Mediterraneo Hospital είναι το μοναδικό κέντρο στην Ελλάδα που μπορεί να εφαρμόζει θεραπείες DIBH και SBRT στον Γραμμικό επιταχυντή Halcyon.

20 Ιουλίου 2021

Εγκατάσταση του πρώτου συστήματος SGRT - VisionRT στο Mediterraneo Hospital στην Γλυφάδα

posted by evomed

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί την πρώτη εγκατάσταση στην Ελλάδα του καινοτόμου συστήματος AlignRT του οΙκου VisionRT Αγγλίας που πραγματικά αλλάζει τα δεδομένα στην ακτινοθεραπεία όπως την γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Με το alignRT το Mediterraneo Hopsital είναι το μόνο νοσοκομείο στην Ελλάδα που μπορεί να πραγματοποιεί Ακτινοθεραπείες στον αριστερό μαστό προστατεύοντας πλήρως την καρδιά καθώς επίσης και ακτινοθεραπείες πολύ υψηλής ακρίβειας τόσο στο κεφάλι όσο και το σώμα.

1 Ιουνίου 2020

Η evomed αποκλειστικός αντιπρόσωπος του οίκου Theraclion για  Ελλάδα και Κύπρο

posted by evomed

Η εταιρεία Theraclion Γαλλίας, με την τεχνολογία Echopulse εισάγει μια πραγματικά καινοτόμα τεχνολογία για την μη χειρουργική αντιμετώπιση  των όζων του θυρεοειδούς αδένα,των ινοαδενωμάτων στο μαστό καθώς και για την θεραπεία από την έντονη φλεβίτιδα στα πόδια. Η evomed αναλαμβάνει την αποκλειστική αντιπροσώπευση για την Ελλάδα και την Κύπρο.

17 Φεβρουαρίου 2020

Η evomed αποκλειστικός αντιπρόσωπος της VisionRT για Ελλάδα και Κύπρο

posted by evomed

Η πολυετής εμπειρία μας στο πεδίο της Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας και της Ακτινοχειρουργικής ωθούν τον οίκο VisionRT Αγγλίας να μας εμπιστευτεί αποκλειστικά στην Ελλάδα και στην Κύπρο για την αντιπροσώπευση των υψηλής τεχνολογίας προϊόντων του.

Η VisionRT είναι μια εταιρεία ηγέτης στο πεδίο της μεθόδου real time οπτικής απεικόνισης SGRT και με πάνω από 1.200 εγκαταστάσεις παγκοσμίως και περισσότερες από 70 δημοσιεύσεις, παρέχει την εγγύηση στην ασφάλεια και την ακρίβεια των θεραπειών.

18-16 Ιανουαρίου 2020

Δερματοχειρουργικό Συνέδριο, Αθήνα

posted by evomed, 7 Απριλίου 2019

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της evomed στο Πανελλήνιο Συνέδριο Δερματοχειρουργικής, Αισθητικής Δερματολογίας και Laser 2020.

Στα πλαίσια του συνεδρίου ανακοινώθηκε επίσημα η αποκλειστική αντιπροσώπευση των συστημάτων Laser της Fotona Σλοβενίας από την εταιρεία μας για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Επίσης καλεσμένος της evomed ήταν ο Prof. Laonardo Marini ο οποίος παρουσίασε τη Fotona της οποία τα συστήματα χρησιμοποιεί πάνω από 15 χρόνια στην κλινική του.

3-6 Απριλίου 2019

AMWC 2019, Monte Carlo

posted by evomed, 7 Απριλίου 2019

Η εταιρεία μας για άλλη μια χρονιά έδωσε δυναμικό παρών στο διεθνές συνέδριο Αισθητικής Ιατρικής AMWC που πραγματοποιήθηκε στο Μόντε Κάρλο. Εκεί είχαμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε για όλες τις νέες εξελίξεις και τις τάσεις στην Αισθητική Ιατρική καθώς επίσης να έρθουμε σε επαφή με συνεργάτες και φίλους από την Ελλάδα και την Κύπρο. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2020!

27 Μαρτίου 2019

Η evomed αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Candela US για Ελλάδα και Κύπρο

posted by evomed, 27 Μαρτίου 2019

Η ellipse A/S Δανίας ενώνει τις δυνάμεις με τον όμιλο Candela ΗΠΑ δημιουργώντας την πιο ανταγωνιστική εταιρεία παγκοσμίως στο πεδίο της Αισθητική Ιατρικής. Η evomed όντας μία από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες-αντιπροσώπους της ellipse, ανανεώνει την συνεργασία της με την Candela US για αποκλειστική αντιπροσώπευση των προϊόντων της σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ellipse_magneta+black.png
24 Νοεμβρίου 2018

Ημερίδα του Πανεπιστημίου Αθηνών στα Lasers, Αθήνα

posted by evomed, 25 Νοεμβρίου 2018

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε από την ΕΦΙΕ  ημερίδα με θέμα την χρήση των Lasers στην Ιατρική. Η ημερίδα έλαβε χώρα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και η εταιρεία μας κλήθηκε να συμμετέχει ώστε να παραθέσει την εμπειρία της στα θέματα των Lasers για θέματα ασφάλειας, σωστής χρήσης και εκπαίδευσης. Δεσμευόμαστε να είμαστε αρωγοί σε πρωτοβουλίες που έχουν στόχο τον έλεγχο της ορθής λειτουργίας, την εκπαίδευση και την ασφάλεια προσωπικού και ασθενών από την χρήση των Lasers.

19-20 Οκτωβρίου 2018

Διήμερο Workshop Evomed, Αθήνα

posted by evomed, 21 Οκτωβρίου 2018

Διήμερο Workshop πραγματοποίησε η εταιρεία μας στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης στα συστήματα Laser και νέων τεχνολογιών Αισθητικής Ιατρικής.

 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο εκπαιδευτικό workshop από την evomed στις 19 και 20 Οκτωβρίου 2018. Κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας πραγματοποιήθηκε advanced course με τους χρήστες ellipse από όλη την Ελλάδα να δίνουν το παρών. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο clinical specialist της ellipse Δανίας Mr. Mike Bloxsome όπου παρουσίασε τις νέες εξελίξεις και τις θεραπείες που επιτυγχάνονται με το σύστημα norldlys. Επίσης, παρουσίασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το νέο  πρωτόκολλο για την αναδόμηση χειλιών Lip Laser.

 

Την δεύτερη ημέρα έγινε παρουσίαση των συστημάτων norldys και antera 3D σε ενδιαφερόμενους συνεργάτες της Evomed.  Πραγματοποιήθηκε επίσης θεραπεία σε ροδόχρου νόσο και ανάπλαση προσώπου δύο επιπέδων στην ίδια συνεδρία με PR530 και FRAX 1550.

2-4 Φεβρουαρίου 2018

Συνέδριο Δερματοχειρουργικής,

Αισθητικής Δερματολογίας & Laser, Αθήνα

posted by evomed, 25 Ιανουαρίου 2018

Η εταιρεία μας θα συμμετέχει στο διεθνές συνέδριο Δερματοχειρουργικής, Αισθητικής Δερματολογίας και Laser που θα πραγματοποιηθεί στις 2-4 Φεβρουαρίου 2018 στο Ίδρυμα Ευγενίδου στην Αθήνα. 

 

Θα σας περιμένουμε στο περίπτερο #20 για να σας παρουσιάσουμε το εκπληκτικό σύστημα nordlys καθώς και το μοναδικό σύστημα 3D Απεικόνισης Δέρματος Antera 3D.

Συνέδριο Δερματοχειρουργικής, Αισθητικής Δερματολογίας & Laser
1-3 Φεβρουαρίου 2018

IMCAS 2018, Παρίσι

posted by evomed, 23 Ιανουαρίου 2018

Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018 από τις 9:15 – 9:35 πμ στο IMCAS (room 7), o Dr. Pablo Naranjo θα παρουσιάσει ζωντανά τη μοναδική, δύο επιπέδων, Ανασύσταση Κολλαγόνου Προσώπου, χρησιμοποιώντας συνδυαστικά το nordlys της ellipse και το non-ablative fractional laser 1550

Επισκεφτείτε το booth #5 της ellipse για να μιλήσετε με τον Dr. Pablo Narajo. Θα βρίσκεται στο περίπτερο την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου από της 4-6 μμ και το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου από τις 10 πμ – 1μμ.

Επίσης στο περίπτερο της ellipse θα έχετε την δυνατότητα να δείτε και να μάθετε περισσότερα για την εκπληκτική πλατφόρμα nordlys και το νέο non-ablative fractional Laser Ydun. Ο εκπαιδευτής Jens Petersen, ο υπεύθυνος πωλήσεων Kim F. Andersen και η υπεύθυνη marketing Maria Guillermo θα σας καλωσορίσουν!

IMCAS 2018
13-17 Σεπτεμβρίου 2017

EADV 2017, Γενεύη

posted by evomed, 17 Σεπτεμβρίου 2017

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη  στην Γενεύη της Ελβετίας το ετήσιο συνέδριο της ellipse, στα πλαίσια του Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου Δερματολογίας EADV. H ellipse γιόρτασε επίσης και τα 20 χρόνια από την ίδρυσή της σε ειδική εκδήλωση όπου και παρουσίασε το νέο μοντέλο Ydun. Η παρουσία της εταιρείας μας ήταν για άλλη μια φορά δυναμική, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

EADV 2017
bottom of page