top of page

Σκοπός μας είναι να συνεισφέρουμε στην ανάπτυξη της βιοϊατρικής τεχνολογίας

Τα νέα μας

1 Ιουνίου 2020

Η evomed αποκλειστικός αντιπρόσωπος του οίκου Theraclion για  Ελλάδα και Κύπρο

posted by evomed

Η εταιρεία Theraclion Γαλλίας, με την τεχνολογία Echopulse εισάγει μια πραγματικά καινοτόμα τεχνολογία για την μη χειρουργική αντιμετώπιση  των όζων του θυρεοειδούς αδένα,των ινοαδενωμάτων στο μαστό καθώς και για την θεραπεία από την έντονη φλεβίτιδα στα πόδια. Η evomed αναλαμβάνει την αποκλειστική αντιπροσώπευση για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Σκοπός μας είναι να συνεισφέρουμε στην ανάπτυξη της βιοϊατρικής τεχνολογίας 

τόσο με την υψηλού επιπέδου τεχνική και κλινική υποστήριξη που παρέχουμε όσο και με την εισαγωγή καινοτόμων τεχνολογιών, πάντα με συνέπεια στο πλευρό κάθε ιατρού, ιδιωτικού κέντρου, δημόσιου οργανισμού ή νοσοκομείου και γνώμονα το συμφέρον του πελάτη.

17 Φεβρουαρίου 2020

Η evomed αποκλειστικός αντιπρόσωπος της VisionRT για Ελλάδα και Κύπρο

posted by evomed

Η πολυετής εμπειρία μας στο πεδίο της Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας και της Ακτινοχειρουργικής ωθούν τον οίκο VisionRT Αγγλίας να μας εμπιστευτεί αποκλειστικά στην Ελλάδα και στην Κύπρο για την αντιπροσώπευση των υψηλής τεχνολογίας προϊόντων του.

Η VisionRT είναι μια εταιρεία ηγέτης στο πεδίο της μεθόδου real time οπτικής απεικόνισης SGRT και με πάνω από 1.200 εγκαταστάσεις παγκοσμίως και περισσότερες από 70 δημοσιεύσεις, παρέχει την εγγύηση στην ασφάλεια και την ακρίβεια των θεραπειών.

18-16 Ιανουαρίου 2020

Δερματοχειρουργικό Συνέδριο, Αθήνα

posted by evomed, 7 Απριλίου 2019

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της evomed στο Πανελλήνιο Συνέδριο Δερματοχειρουργικής, Αισθητικής Δερματολογίας και Laser 2020.

Στα πλαίσια του συνεδρίου ανακοινώθηκε επίσημα η αποκλειστική αντιπροσώπευση των συστημάτων Laser της Fotona Σλοβενίας από την εταιρεία μας για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Επίσης καλεσμένος της evomed ήταν ο Prof. Laonardo Marini ο οποίος παρουσίασε τη Fotona της οποία τα συστήματα χρησιμοποιεί πάνω από 15 χρόνια στην κλινική του.

3-6 Απριλίου 2019

AMWC 2019, Monte Carlo

posted by evomed, 7 Απριλίου 2019

Η εταιρεία μας για άλλη μια χρονιά έδωσε δυναμικό παρών στο διεθνές συνέδριο Αισθητικής Ιατρικής AMWC που πραγματοποιήθηκε στο Μόντε Κάρλο. Εκεί είχαμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε για όλες τις νέες εξελίξεις και τις τάσεις στην Αισθητική Ιατρική καθώς επίσης να έρθουμε σε επαφή με συνεργάτες και φίλους από την Ελλάδα και την Κύπρο. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2020!

news 2
27 Μαρτίου 2019

Η evomed αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Candela US για Ελλάδα και Κύπρο

posted by evomed, 27 Μαρτίου 2019

Η ellipse A/S Δανίας ενώνει τις δυνάμεις με τον όμιλο Candela ΗΠΑ δημιουργώντας την πιο ανταγωνιστική εταιρεία παγκοσμίως στο πεδίο της Αισθητική Ιατρικής. Η evomed όντας μία από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες-αντιπροσώπους της ellipse, ανανεώνει την συνεργασία της με την Candela US για αποκλειστική αντιπροσώπευση των προϊόντων της σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ellipse_magneta+black.png
24 Νοεμβρίου 2018

Ημερίδα του Πανεπιστημίου Αθηνών στα Lasers, Αθήνα

posted by evomed, 25 Νοεμβρίου 2018

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε από την ΕΦΙΕ  ημερίδα με θέμα την χρήση των Lasers στην Ιατρική. Η ημερίδα έλαβε χώρα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και η εταιρεία μας κλήθηκε να συμμετέχει ώστε να παραθέσει την εμπειρία της στα θέματα των Lasers για θέματα ασφάλειας, σωστής χρήσης και εκπαίδευσης. Δεσμευόμαστε να είμαστε αρωγοί σε πρωτοβουλίες που έχουν στόχο τον έλεγχο της ορθής λειτουργίας, την εκπαίδευση και την ασφάλεια προσωπικού και ασθενών από την χρήση των Lasers.

19-20 Οκτωβρίου 2018

Διήμερο Workshop Evomed, Αθήνα

posted by evomed, 21 Οκτωβρίου 2018

Διήμερο Workshop πραγματοποίησε η εταιρεία μας στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης στα συστήματα Laser και νέων τεχνολογιών Αισθητικής Ιατρικής.

 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο εκπαιδευτικό workshop από την evomed στις 19 και 20 Οκτωβρίου 2018. Κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας πραγματοποιήθηκε advanced course με τους χρήστες ellipse από όλη την Ελλάδα να δίνουν το παρών. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο clinical specialist της ellipse Δανίας Mr. Mike Bloxsome όπου παρουσίασε τις νέες εξελίξεις και τις θεραπείες που επιτυγχάνονται με το σύστημα norldlys. Επίσης, παρουσίασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το νέο  πρωτόκολλο για την αναδόμηση χειλιών Lip Laser.

 

Την δεύτερη ημέρα έγινε παρουσίαση των συστημάτων norldys και antera 3D σε ενδιαφερόμενους συνεργάτες της Evomed. Κεντρική ομιλήτρια ήταν η κυρία Ιωάννα Πανουτσοπούλου, Δερματολόγος, που μίλησε για την εμπειρία της με το norldys τα τελευταία 2 χρόνια. Πραγματοποιήθηκε επίσης θεραπεία σε ροδόχρου νόσο και ανάπλαση προσώπου δύο επιπέδων στην ίδια συνεδρία με PR530 και FRAX 1550.

2-4 Φεβρουαρίου 2018

Συνέδριο Δερματοχειρουργικής,

Αισθητικής Δερματολογίας & Laser, Αθήνα

posted by evomed, 25 Ιανουαρίου 2018

Η εταιρεία μας θα συμμετέχει στο διεθνές συνέδριο Δερματοχειρουργικής, Αισθητικής Δερματολογίας και Laser που θα πραγματοποιηθεί στις 2-4 Φεβρουαρίου 2018 στο Ίδρυμα Ευγενίδου στην Αθήνα. 

 

Θα σας περιμένουμε στο περίπτερο #20 για να σας παρουσιάσουμε το εκπληκτικό σύστημα nordlys καθώς και το μοναδικό σύστημα 3D Απεικόνισης Δέρματος Antera 3D.

Συνέδριο Δερματοχειρουργικής, Αισθητικής Δερματολογίας & Laser
1-3 Φεβρουαρίου 2018

IMCAS 2018, Παρίσι

posted by evomed, 23 Ιανουαρίου 2018

Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018 από τις 9:15 – 9:35 πμ στο IMCAS (room 7), o Dr. Pablo Naranjo θα παρουσιάσει ζωντανά τη μοναδική, δύο επιπέδων, Ανασύσταση Κολλαγόνου Προσώπου, χρησιμοποιώντας συνδυαστικά το nordlys της ellipse και το non-ablative fractional laser 1550

Επισκεφτείτε το booth #5 της ellipse για να μιλήσετε με τον Dr. Pablo Narajo. Θα βρίσκεται στο περίπτερο την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου από της 4-6 μμ και το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου από τις 10 πμ – 1μμ.

Επίσης στο περίπτερο της ellipse θα έχετε την δυνατότητα να δείτε και να μάθετε περισσότερα για την εκπληκτική πλατφόρμα nordlys και το νέο non-ablative fractional Laser Ydun. Ο εκπαιδευτής Jens Petersen, ο υπεύθυνος πωλήσεων Kim F. Andersen και η υπεύθυνη marketing Maria Guillermo θα σας καλωσορίσουν!

IMCAS 2018
13-17 Σεπτεμβρίου 2017

EADV 2017, Γενεύη

posted by evomed, 17 Σεπτεμβρίου 2017

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη  στην Γενεύη της Ελβετίας το ετήσιο συνέδριο της ellipse, στα πλαίσια του Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου Δερματολογίας EADV. H ellipse γιόρτασε επίσης και τα 20 χρόνια από την ίδρυσή της σε ειδική εκδήλωση όπου και παρουσίασε το νέο μοντέλο Ydun. Η παρουσία της εταιρείας μας ήταν για άλλη μια φορά δυναμική, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

EADV 2017
bottom of page