top of page

Ένα Laser με την ισχύ ενός Q-Switched και τον παλμό ενός Pico!

StarWalker MaQX

 
Το  σύστημα Laser StarWalker® παρουσιάστηκε από τη Fotona στις αρχές του 2017 και αποτελεί το επόμενο βήμα προς την εξέλιξη, των Q-switched lasers.Συνδυάζοντας 4 μήκη κύματος laser και 14 λειτουργίες, είναι ένα ευέλικτο, πολλαπλών χρήσεων σύστημα που μπορεί να εκτελεί ένα μεγάλο φάσμα εφαρμογών στην Αισθητική Ιατρική. Το StarWalker® μπορεί να διανέμει μέχρι και 10J Q-switched ενέργειας σ’ ένα MaQX παλμό και να πλήττει τους χρωμοφόρους στόχους τόσο στην επιδερμίδα όσο και στο χόριο.

Η ισχύς ενός pico Laser με την ενεργεια ενός Q-Switched Laser!

Η μοναδική TMD (Transverse Mode Discrimination) τεχνολογία  σε συνδυασμό με τον έλεγχο παλμών της τεχνολογίας ASP (Adaptive Structured Pulse)  επιτρέπουν την διανομή πολύ σύντομων Q-Switched παλμών (5nsec) που αποτελούνται από μια σειρά «υποπαλμών» της τάξης των (picosecond) με αποτέλεσμα η φωτομηχανική δράση του laser να καταστρέφει μικροσκοπικούς δερματικούς στόχους, αποφεύγοντας τον τραυματισμό της γύρω περιοχής.

Πλεονεκτήματα

 • Ελάχιστα επεμβατικές και ασφαλείς θεραπείες με μικρό χρόνο αποθεραπείας

 • Άνεση και ικανοποίηση των ασθενών

 • Εύκολη  χρήση, εγκατεστημένες παράμετροι και θεραπείες

 • Αισθητήρας ελέγχου παραμέτρων

 • Εξατομικευμένο σύστημα αποθήκευσης για προκαθορισμένες θεραπείες

 • Δυνατότητα καταγραφής όλων των εφαρμογών,  γρήγορη ανάκληση προηγούμενων παραμέτρων θεραπείας βάσει χρονολογικής σειράς

 • Καταγραφή των στατιστικών της διαδικασίας κατά τη διάρκεια της θεραπείας

Αποτελεσματική και ασφαλής  αφαίρεση πολύχρωμων τατουάζ

Το Q-Switched  StarWalker είναι το ιδανικό εργαλεία για την αποτελεσματική αφαίρεση πολύχρωμων τατουάζ. Διαθέτει 4 μήκη κύματος Nd:YAG 1064nm,  KTP 532nm, 650nm και  585nm με πολύ βραχείς παλμούς έντονου φωτός που απορροφούνται επιλεκτικά και ακίνδυνα από τις χρωστικές.

Η τεχνολογία Q-Switched laser της Fotona δημιουργεί παλμούς υψηλής ενέργειας, που αφαιρούν αποτελεσματικά διάφορους τύπους τατουάζ. Με τη χρήση μεγαλύτερων μεγεθών εστίας (spot size) και πολύ υψηλή ενέργεια, λειτουργούν με επιτυχία στις βαθύτερες χρωματισμένες δομές από τη 1η κιόλας συνεδρία.

Οι περισσότερες συνεδρίες για αφαίρεση τατουάζ διαρκούν μόνο λίγα λεπτά. Συνήθως απαιτούνται αρκετές θεραπείες για την πλήρη εξάλειψή τους με διαστήματα τριών εβδομάδων μεταξύ των συνεδριών, για να επιτραπεί η απομάκρυνση των υπολειμμάτων χρωστικής από το σώμα.

 

 

 

Εξάλειψη Μελαγχρωματικών βλαβών

Γρήγορη, απλή και ελάχιστα επεμβατική θεραπεία. Οι μελαγχρωματικές βλάβες είναι πολύ συχνές και στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι καλοήθεις. Η ιατρική κοινότητα γνωρίζει και αναγνωρίζει τα laser  Q-Switched ως τα ιδανικά εργαλεία, για την αποτελεσματική αφαίρεση των καλοηθών μελαγχρωματικών βλαβών. Το Laser StarWalker με μήκη κύματος Nd:YAG 1064nm, KTP 532nm, 650nm και 585nm διαθέτει πολύ βραχείς παλμούς έντονου φωτός που απορροφούνται επιλεκτικά και ακίνδυνα από τη μελανίνη.

 

Πρωτόκολλο για την αντιμετώπιση του Μελάσματος

Για δύσκολα περιστατικά όπως το μέλασμα, το StarWalker είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό λόγω της χωρικής επιλεκτικότητας του Q-switched laser, επιτρέποντάς του να διασπά μόνο τις χρωστικές ουσίες και όχι τα κύτταρα. Αυτό σημαίνει ότι η καταστροφή της χρωστικής ουσίας μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς την υπομελάγχρωση ή τον τραυματισμό της επιδερμίδας.

 

Αγγειακές βλάβες

Οι θεραπείες αγγειακών δυσπλασιών και βλαβών με το StarWalker είναι μια διαδικασία ρουτίνας , συμπεριλαμβανομένων των αιμαγγειωμάτων, των αγγειακών δυσπλασιών, τις ευρυαγγείες, τις φλεβικές λίμνες τις τηλεαγγειεκτασίες, τη ροδόχρου νόσο και άλλες. Ο πολύ σύντομος παλμός που μπορεί να επιτύχει μπορεί να πλήξει ακόμα και τους πιο λεπτούς αγγειακούς στόχους.

 

Ακμή & Αφαίρεση Ουλών

Γρήγορη και απλή λύση για καθαρό δέρμα. Το StarWalker προσφέρει πρωτόκολλα θεραπείας που προσφέρουν μια πραγματικά ολοκληρωμένη λύση στο πρόβλημα της ακμής. Το απόλυτα ελεγχόμενο Nd:YAG  διεισδύει με ασφάλεια στο δέρμα ώστε να στοχεύει αποτελεσματικά στους υπερευαίσθητους σμηγματογόνους αδένες και να μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης νέας φλεγμονώδους ακμής.

Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του συστήματος:  100% χρήση της flash lamp

Τα περισσότερα Q-switched laser μπορούν να επιτύχουν σταθερή έξοδο laser μόνο όταν οι λάμπες  ακτινοβολούν  εσωτερικά σε συνεχή και με υψηλή επαναληπτικότητα, ακόμη και όταν ο χειριστής έχει επιλέξει ένα παλμό ή μία χαμηλή συχνότητα παλμών. Ως αποτέλεσμα, το laser και ιδιαίτερα η λάμπα, ένα από τα πιο σημαντικά εξαρτήματα, να εξαντλείται πρόωρα λόγω υπερβολικής χρήσης. Αυτό δεν συμβαίνει με την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία Vacuum Cell & OPTOflex του StarWalker, όπου η λάμπα ενεργοποιείται μόνο όταν απαιτείται πραγματική ενέργεια στην έξοδο του laser. Η επιβάρυνση στο σύστημα laser είναι πολύ μικρότερη, με αποτέλεσμα μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της λάμπας και μικρότερο κόστος ανά θεραπεία.

Ο αρθρωτός βραχίονας OPTOflex® έχει σχεδιαστεί ειδικά για να μεταφέρει αποτελεσματικά την ακτίνα laser χωρίς απώλεια ενέργειας ή αλλοίωση των αρχικών χαρακτηριστικών της. Είναι ελαφρύς και ευέλικτος, με περισσότερα πλεονεκτήματα από κάθε άλλο σύστημα διάδοσης της ακτίνας laser. Αποτελεί ορόσημο της επόμενης γενιάς laser υψηλής ισχύος.

StarWalker   by  Fotona

Διαθέσιμες θεραπείες

To StarWalker
περιλαμβάνει τέσσερα διαφορετικά μήκη κύματος

Οι διαθέσιμες θεραπείες με το StarWalker είναι οι εξής:

 • Αφαίρεση Τατουάζ όλων των χρωμάτων

 • Μέλασμα ακόμα και στο χόριο

 • Πανάδες και δυσχρωμίες

 • Αγγειακές δυσπλασίες και βλάβες

 • Ακμή

 • Μόνιμη Αποτρίχωση

bottom of page