Σύστημα γρήγορης, αποδοτικής αποτρίχωσης και αναζωογόνησης του δέρματος.

Sirius

 
Το Sirius μειώνει το χρόνο θεραπείας και αυξάνει την αποτελεσματικότητα των θεραπειών σας, προσφέροντας ταυτόχρονα ένα φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον εργασίας. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Εστιασμένου Φάσματος (SWT®), το Sirius σας επιτρέπει να ικανοποιείτε τις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών σας για αισθητικές και δερματολογικές εφαρμογές.

5 Εφαρμογείς τεχνολογίας επιλεκτικής κυματομορφής

Το Sirius προσφέρει γρήγορη και αποτελεσματική θεραπεία αποτρίχωσης, ευρυαγγείες προσώπου και αναζωογόνηση δέρματος χρησιμοποιώντας 5 διαφορετικούς εφαρμογείς SWT®. Ο εφαρμογέας μεγάλου αποτυπώματος HRL 600 σε συνδυασμό με την υψηλή ταχύτητα λειτουργίας, επιτρέπει την αποτρίχωση σε ολόκληρη την πλάτη σε λιγότερο από 10 λεπτά.

 

Προηγμένες τεχνολογίες για άνετες θεραπείες

Οι λύσεις SWT® της Ellipse διαθέτουν ένα συνδυασμό δύο προηγμένων επιστημονικά τεκμηριωμένων τεχνολογιών: την μοναδική τεχνολογία του Διπλού Φιλτραρίσματος της Ellipse (DFT) και την τεχνολογία Τετραγωνικού Παλμού (SPT). Το διπλό φιλτράρισμα εξαλείφει τα περιττά και πιθανά επιβλαβή μήκη κύματος επιτρέποντας μόνο αυτά που είναι ευεργετικά για τη θεραπεία και η Τεχνολογία Τετραγωνικού Παλμού ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο παρενεργειών εξασφαλίζοντας σταθερή ένταση ενέργειας σε όλο τον παλμό.

 

Αθόρυβη και εργονομική λειτουργία

Όταν επιλέγετε μια λύση βασισμένη στην Ellipse, θα έχετε το πιο αθόρυβο σύστημα στην αγορά - τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μεταξύ των θεραπειών. Η οθόνη αφής σας δίνει πρόσβαση σε μια βάση δεδομένων πελατών με στοιχεία θεραπειών, καθώς και εικόνες πριν και μετά τις θεραπείες.

 

Κλινική νοημοσύνη για ασφαλείς και αποτελεσματικές θεραπείες

Η μοναδική κλινική ευφυΐα της Ellipse εξασφαλίζει αποτελεσματική θεραπεία και μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης παρενεργειών. Το σύστημά σας επιλέγει αυτόματα τις κατάλληλες ρυθμίσεις, συμπεριλαμβανομένου του επιπέδου ενέργειας και του μήκους παλμού, για κάθε ασθενή.

 

Εξαιρετική απόδοση της επένδυσής σας

Μια γρήγορη απόδοση της επένδυσής σας εξασφαλίζεται όχι μόνο από το ευρύ φάσμα θεραπειών που προσφέρονται. Ένας υψηλότερος κύκλος εφαρμογών καθίσταται επίσης εφικτός με ταχύτερες και πιο άνετες θεραπείες που προκύπτουν από τη χρήση μεγάλων και μικρών εφαρμογέων. Τα έξοδα λειτουργίας είναι χαμηλά χωρίς κρυφά κόστη. Μια Ετήσια Άδεια σας επιτρέπει απεριόριστες ρίψεις κατά το πρώτο έτος χωρίς επιπλέον έξοδα. Και το σύστημα υποστηρίζεται από ένα από τα καλύτερα πακέτα εγγύησης στην αγορά.

 

Η απομακρυσμένη βοήθεια εξασφαλίζει μια γρήγορη και αξιόπιστη πλατφόρμα

Χάρη σε μια ασφαλή πρόσβαση στο διαδίκτυο, το σύστημά σας μπορεί να διαγνωστεί, να ενημερωθεί και ακόμη και να αποκτήσει το πιο πρόσφατο λογισμικό και τις νεότερες εφαρμογές. Έτσι πάντα θα έχετε το πιο ενημερωμένο σύστημα της αγοράς!

5 λόγοι για να αποκτήσετε ένα Sirius:

  1. Το Sirius προσφέρει ενδείξεις για αποτρίχωση, ευρυαγγγείες προσώπου και αναζωογόνηση του δέρματος, τρεις περιζήτητες θεραπείες.

  2. Με χαμηλό λειτουργικό κόστος και γρήγορους χρόνους θεραπειών, αποτελεί μια εξαιρετική επενδυτική πρόταση. Συμβουλευτείτε μας σχετικά με το συνολικό κόστος - και αφήστε εμάς να υπολογίσουμε την απόδοση της επένδυσης βάσει των αναμενόμενων θεραπειών σας.

  3. Το Sirius προσφέρει ένα εύκολα κατανοητό, εύχρηστο και ευφυές περιβάλλον εργασίας που εξασφαλίζει γρήγορη εκμάθηση, ασφαλέστερες και πιο αποτελεσματικές θεραπείες.

  4. Το Sirius είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στη Δανία.

  5. Το Sirius βρίσκεται στο τεχνολογικό προσκήνιο με προηγμένες τεχνολογίες για ασφαλείς και άνετες θεραπείες!

Sirius
Sirius
Sirius
Sirius

© 2018-19 by evomed

  • Facebook