Μια ευέλικτη πλατφόρμα με ευρύ φάσμα δυνατοτήτων που ελαχιστοποιεί την αναγκαιότητα των Pulse Dye Lasers

Nordlys limited

 
Το nordlys limited προσφέρει ένα μεγάλο φάσμα Αισθητικών και Δερματολογικών θεραπειών που συνδυάζεται από ένα πολύ φιλικό στο χειριστή σχεδιασμό και εργονομία. Με τη χρήση της τεχνολογίας Εστιασμένου Φάσματος (SWT®), το nordlys limited δίνει τη δυνατότητα στους ιατρούς να ανταπεξέλθουν σε απαιτητικές περιπτώσεις των πελατών τους που χρήζουν αισθητικών και δερματολογικών πράξεων.

Τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη που δημιουργούνται από το πρωτοποριακό nordlys limited ακολουθούν ως εξής:

 

8 εφαρμογείς Εστιασμένου Φάσματος

Το nordlys limited προσφέρει 12 διαφορετικές ενδείξεις θεραπειών. Οι θεραπείες μπορούν να εφαρμοστούν γρήγορα και αποτελεσματικά με 8 διαφορετικούς εφαρμογείς Εστιασμένου Φάσματος SWT® συμπεριλαμβάνοντας εφαρμογείς με μικρότερο και μεγαλύτερο spot. Το μεγαλύτερο spot εφαρμογέα επιτρέπει την αποτρίχωση ανδρικής πλάτης σε λιγότερο από 10 λεπτά. Επιπρόσθετα ο εφαρμογέας PL400 επιτρέπει την διενέργεια Φωτοδυναμικών Θεραπειών (PDT).

 

Υψηλή Τεχνολογία για άνετες και ασφαλής θεραπείες

Η ellipse προσφέρει ένα συνδυασμό δύο προηγμένων και επιστημονικά καταγεγραμμένων τεχνολογιών: την μοναδική τεχνολογία διπλού φιλτραρίσματος (Dual Mode Filtering) και την τεχνολογία του τέλειου τετραγωνικού παλμού (Square Pulse Technology). H τεχνολογία του διπλού φιλτραρίσματος περιορίζει τα άχρηστα και επίπονα μήκη κύματος ενώ η τεχνολογία του τετραγωνικού παλμού ελαχιστοποιεί τυχόν παρενέργειες, διασφαλίζοντας σταθερή ένταση ενέργειας και παλμού.

 

Αθόρυβη και εργονομική λειτουργία

Όταν επιλέγετε μια λύση από την ellipse, επιλέγετε το πιο αθόρυβο σύστημα της αγοράς- τόσο κατά την διάρκεια όσο και μεταξύ των θεραπειών. Η οθόνη αφής, σας δίνει πρόσβαση στη βάση ασθενών μαζί με τα στοιχεία της κάθε θεραπείας καθώς και φωτογραφίες πριν και μετά.

 

Κλινική νοημοσύνη για ασφαλής και αποτελεσματικές θεραπείες

Η μοναδική κλινική νοημοσύνη που διαθέτουν τα συστήματα της ellipse, διασφαλίζουν τις αποτελεσματικές θεραπείες, μειώνοντας το ρίσκο για παρενέργειες. Το σύστημά σας, αυτόματα επιλέγει τις κατάλληλες ρυθμίσεις , όπως την ενέργεια και το μήκος παλμού για κάθε ασθενή.

 

Εξαιρετική απόδοση της επένδυσής σας

Η γρήγορη απόδοση της επένδυσής σας δεν διασφαλίζεται μόνο από το μεγάλο εύρος των προσφερόμενων θεραπειών. Αλλά και από τον υψηλό βαθμό επιστροφής ασθενών λόγω γρήγορων, άνετων και αποτελεσματικών θεραπειών. Επίσης το λειτουργικό κόστος είναι εξαιρετικά χαμηλό χωρίς κρυφά κόστη. Τέλος, το σύστημα καλύπτεται με ένα από τα καλύτερα πακέτα εγγύησης της αγοράς.

 

Η απομακρυσμένη υποστήριξη διασφαλίζει το πιο up-to-date σύστημα της αγοράς

Μέσω της ασφαλούς πρόσβασης, το σύστημα σας μπορεί να διαγνωστεί, να αναβαθμιστεί και να είναι πάντα ενημερωμένο στην τελευταία έκδοση και με τις πιο πρόσφατες εφαρμογές.

6 λόγοι για να αποκτήσετε το nordlys limited:

  1. To nordlys limited είναι ένα επιχειρηματικό εργαλείο για την κλινική σας ή το ιατρείο σας, καθώς σας επιτρέπει να αυξήσετε τις παρεχόμενες θεραπείες, απλά προσθέτοντας εξειδικευμένες κεφαλές.

  2. Με το norlys limited γνωρίζετε το λειτουργικό σας κόστος, που είναι χαμηλό, καθώς και πόσο κοστίζουν ακριβώς οι θεραπείες, αυξάνοντας έτσι το περιθώριο κέρδους.

  3. Το nordlys limited προσφέρει ένα πρωτοποριακό, εύκολο και έξυπνο λειτουργικό περιβάλλον το οποίο εξασφαλίζει την γρήγορη εκμάθηση και την ασφαλέστερη διενέργεια των συνεδριών.

  4. Το  nordlys limited είναι ένα υψηλής ποιότητας σύστημα που σχεδιάζεται και κατασκευάζεται εξολοκλήρου στην Δανία.

  5. Το nordys limited διαθέτει πιστοποίηση CE medical και FDA τόσο για την λειτουργία του όσο και για τα πρωτόκολλα θεραπειών.

  6. Το nordlys limited είναι στην πρώτη γραμμή της τεχνολογικής εξέλιξης, εφαρμόζοντας προηγμένες και ασφαλής θεραπείες.

Nordlys limited
Nordlys limited
Nordlys limited
Nordlys limited
Nordlys limited
Nordlys limited
Nordlys limited
Nordlys limited
Nordlys limited
Nordlys limited
Nordlys limited
Nordlys limited
Nordlys limited

© 2018-19 by evomed

  • Facebook