Ευέλικτη πλατφόρμα για την αποτελεσματική θεραπεία αγγειακών και μελαγχρωματικών βλαβών καθώς και για αποτρίχωση

Nordlys 

 
H εταιρεία ellipse παρουσιάζει τo Nordlys – την πιο ευέλικτη πλατφόρμα που κατασκευάστηκε ποτέ αποτελώντας τη μοναδική επιλογή για την αποτελεσματική θεραπεία αγγειακών και μελαγχρωματικών βλαβών καθώς και για αποτρίχωση αλλά και πολλές ακόμα εφαρμογές.

Χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα την τεχνολογία Laser και την Τεχνολογία Εστιασμένου Φάσματος (SWT) σε ένα σύστημα, το Nordlys από την ellipse σας επιτρέπει να ανταποκρίνεστε στις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών σας για τις αισθητικές και δερματολογικές παρεμβάσεις με μια ενιαία και ευέλικτη πλατφόρμα, αυξάνοντας έτσι την απόδοση της επένδυσης και ελαχιστοποιώντας ταυτόχρονα τους απαιτούμενους χώρους που χρειάζεστε.

 

Με την εισαγωγή των νέων και μοναδικών παλμών υποδιαίρεσης του χιλιοστού του δευτερολέπτου, η ellipse έχει ανεβάσει και πάλι τον πήχη, επιτρέποντας στους γιατρούς να επεκτείνουν περαιτέρω τις δυνατότητες των διανεμόμενων θεραπειών τους, συμπεριλαμβάνοντας πλέον τις εξαιρετικά λεπτές ευρυαγγείες, τα αιμαγγειώματα κ.ά.

 

Με το νέο εύκαμπτο βραχίονα μπορείτε να τοποθετήσετε την οθόνη αφής στην ιδανική θέση, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να αλλάζετε τις ρυθμίσεις εύκολα και άνετα, χωρίς να χρειάζεται να μετακινήστε.

Παλμός Υποδιαίρεσης χιλιοστού

Η εισαγωγή του νέου παλμού υποδιαίρεσης του χιλιοστού μας επιτρέπει την θεραπεία βλαβών που ήταν αδύνατον μέχρι τώρα να επέμβουμε, όπως εξαιρετικά λεπτές τηλεαγγειεκτασίες και ροζ αιμαγγειωματώδης σπίλους.

 

 • 6 Διαφορετικοί εφαρμογείς Τεχνολογίας Εστιασμένου Φάσματος (SWT),

 • Laser Nd:YAG (1064nm)

 • Laser Frax 1550 non-ablative (1550nm)

 

Οι έξι εφαρμογείς μοναδικής Τεχνολογίας Εστιασμένου Φάσματος, πιστοποιημένοι για 17 διαφορετικές χρήσεις, με το Laser Nd:YAG και το Laser Fractional στα 1550nm, προσφέρουν γρήγορες και αποτελεσματικές θεραπείες. Για παράδειγμα μια θεραπεία ανεπιθύμητης τριχοφυΐας σε ανδρική πλάτη μπορεί να πραγματοποιηθεί σε λιγότερο από 10 λεπτά με τον εφαρμογέα HRL 600!

 

Πλεονεκτήματα Nordlys

Το πιο φιλικό στο χρήστη σύστημα που κατασκευάστηκε ποτέ

Με ένα πραγματικά ποιητικό σχεδιασμό, η ellipse πρωτοπορεί και εστιάζει στον χρήστη. Ένα ήρεμο περιβάλλον εργασίας είναι απαραίτητο, έτσι η ellipse έχει κατασκευάσει το πιο αθόρυβο σύστημα στην αγορά σε όλη την διάρκεια λειτουργίας του. Ο νέος ευέλικτος βραχίονας μπορεί να κινηθεί ακριβώς στο σημείο που τον θέλουμε.

 

Κλινική Νοημοσύνη

Το μοναδικό σύστημα με κλινική νοημοσύνη από την ellipse, μας διασφαλίζει μια αποτελεσματική θεραπεία με μειωμένο το ρίσκο ανεπιθύμητων ενεργειών. Το Nordlys επιλέγει τις κατάλληλες ρυθμίσεις βασισμένες στις επιλογές του χειριστή όσον αφορά τον ασθενή-πελάτη μας. Οπότε αυτόματα το Nordlys ρυθμίζει το spot size, την ενέργεια και το μήκος του παλμού.

 

Η απόλυτη ελευθερία για έμπειρους χειριστές!

Για έμπειρους χειριστές, το Nordlys παρέχει εξαιρετική ευελιξία ώστε να πιέσουν τα όρια στο τι είναι δυνατό. Έτσι δίνει την ελευθερία στους χειριστές να διαμορφώσουν κάθε παλμό ξεχωριστά φτιάχνοντας έτσι τη δική τους παλμοσειρά και με το νέο παλμό υποδιαίρεσης χιλιοστού δεν σας σταματάει τίποτα από τα θέσετε νέα δεδομένα θεραπειών για το μέλλον!

 

Άριστη απόδοση επένδυσης

Μια γρήγορη απόσβεση της επένδυσης δεν διασφαλίζεται μόνο από το εύρος των θεραπειών που μπορούμε να παρέχουμε αλλά και από το ποσοστό των ασθενών/πελατών μας που θα επιστρέψουν λόγο του εξαιρετικού αποτελέσματος καθώς επίσης από την ταχύτητα εκτέλεσης των θεραπειών μας. Το λειτουργικό κόστος του συστήματος είναι ξεκάθαρο εξαρχής καθώς δεν υπάρχουν κρυφά κόστη στην Ellipse. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα ετήσιου συμβολαίου απεριορίστων shots μειώνοντας ακόμη περισσότερο το κόστος χρήσης.

 

Εγγύηση

Τέλος, η Ellipse είναι η μοναδική εταιρεία στην αγορά που προσφέρει εγγύηση σε εργασία και ανταλλακτικά έως και 5 έτη!

Διαθέσιμες θεραπείες

To Nordlys περιλαμβάνει τρεις διαφορετικές τεχνολογίες σε ένα μόνο σύστημα.

Οι διαθέσιμες θεραπείες με το Nordlys είναι οι εξής:

 • Θεραπεία αποτρίχωσης για όλους τους φωτότυπους!

 • Αγγειακές βλάβες

 • Μελαγχρωματικές βλάβες

 • Φωτοανάπλαση

 • Ακμή

 • Φωτοδυναμικές θεραπείες (ρυτίδες, ακμή, ακτινική κεράτωση) με ολοκληρωμένο πρωτόκολο ιατρείου (Απαιτείται χρήση του ειδικού photospray που κατασκευάζει αποκλειστικά η Ellipse)

 • Φλέβες ποδιών (Nd:Yag)

 • Ονυχομυκητίαση (Nd:Yag)

 • Κονδυλώματα (Nd:Yag)

 • Non- Ablative θεραπεία τόνωσης του δέρματος (Frax 1550)

 • Θεραπεία ραγάδων (FRAX1550)

 • Θεραπεία χειρουργικών ουλών (FRAX1550)

 • Θεραπεία σημαδιών από ακμή (FRAX1550)

Nordlys
Nordlys
Nordlys
Nordlys
Nordlys
Nordlys
Nordlys
Nordlys
Nordlys

© 2018-19 by evomed

 • Facebook