top of page
fotonasmooth_sp.jpg

Μια μοναδική πλατφόρμα Laser που παρέχει τόσο γυναικολογικές όσο και αισθητικές εφαρμογές

FotonaSmooth SP 

 
Χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα την τεχνολογία Er:Yag και  Nd:Yag σε ένα σύστημα, το FotonaSmooth SP  από την Fotona σας επιτρέπει να ανταποκρίνεστε στις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών σας για τις γυναικολογικές αλλά και τις αισθητικές παρεμβάσεις με μια ενιαία και ευέλικτη πλατφόρμα, αυξάνοντας έτσι την απόδοση της επένδυσης και ελαχιστοποιώντας ταυτόχρονα τους απαιτούμενους χώρους που χρειάζεστε.

Με την εισαγωγή των νέων και μοναδικών πρωτοκόλλων, η Fotona έχει ανεβάσει και πάλι τον πήχη, επιτρέποντας στους γιατρούς να επεκτείνουν περαιτέρω τις δυνατότητες των διανεμόμενων θεραπειών τους, συμπεριλαμβάνοντας πλέον την σύσφιξη κόλπου, την ακράτεια ούρων, την ανάπλαση κόλπου, την ήπια πρόπτωση αλλά και αισθητικές εφαρμογές όπως αποτρίχωση, βελτίωση ουλών καισαρικής, βελτίωση ραγάδων, αντιμετώπιση χαλάρωση δέρματος μετά τον τοκετό κ.α.

 

Με το νέο εύκαμπτο ρομποτικό βραχίονα optoflex και την υψηλής ευκρίνειας οθόνη αφής, η χρήση του FotonaSmooth SP είναι μια ευχάριστη εμπειρία για το χειριστή. ​

 

Γυναικολογικές εφαρμογές FotonaSmooth SP

 

To fotonasmooth SP προσφέρει ένα μεγάλο εύρος γυναικολογικών εφαρμογών τις οποίες μπορεί να πραγματοποιήσει ο γιατρός στην άνεση του ιατρείου γρήγορα και αποτελεσματικά. Αυτό επιτυγχάνεται καθώς κάθε Laser fotona παρέχει έτοιμα πρωτόκολλα τα οποία σε συνδυασμό με την άριστο εκπαιδευτικό σύστημα που διαθέτει η εταιρεία μας προσφέρουν ικανοποιημένους πελάτες για το ιατρείο ή την κλινική σας.

 

 

Μερικά από τα γυναικολογικά πρωτόκολλα:

-Ανάπλαση κόλπου

-Σύσφιξη κόλπου

-Αντιμετώπιση ακράτειας

-Πρόπτωση

-Κονδυλώματα

-Λεύκανση αιδοίου

-Σύσφιξη χειλιών αιδοίου

-Βελτίωση περινεοτομής

-Βελτίωση συμπτωμάτων λόγω σκληρού ατροφικού λειχήνα

 

 

Ένα σύστημα τόσο για γυναικολογικές όσο και για αισθητικές εφαρμογές

 

Η fotona με το εξαιρετικό R&D τμήμα που διαθέτει, εισάγει πραγματικά καινοτόμες θεραπείες που προσφέρουν μοναδικά αποτελέσματα.

Μία από αυτές είναι και η εφαρμογή TightSculpting, μία ανώδυνη και μη- επεμβατική θεραπεία, μείωσης τοπικού πάχους, αναζωογόνησης και σύσφιξης του σώματος. Καταστρέφει τα λιποκύτταρα και βελτιώνει αισθητά τη χαλάρωση του δέρματος.

Η διαδικασία TightSculpting ™ παρέχει μείωση του σωματικού λίπους και βελτιώνει την εμφάνιση και την υφή του δέρματος. Η μέθοδος βασίζεται στην συνδυασμένη εφαρμογή των laser  Nd:YAG και Er:YAG για πολυεπίπεδη δράση, με σκοπό τη μείωση του τοπικού λίπους και τη βελτίωση του σχήματος του σώματος.

 

Ένα εξαιρετικά φιλικό προς το χρήστη σύστημα

 

Το Fotonasmooth SP είναι ένα πραγματικά εύκολο στη χρήση σύστημα ώστε να είναι προσιτό  ακόμα και στο πιο αρχάριο χρήστη. Το κλινικά μελετημένο λειτουργικό του σύστημα βοηθάει τον χειριστή να εκμεταλλευτεί στο έπακρον τις δυνατότητες του συστήματος καθοδηγώντας τον βήμα προς βήμα για το άψογο αποτέλεσμα.

 

 

Τα πλεονεκτήματα του FotonaSmooth SP

 

-Ελάχιστα επεμβατικές και ασφαλείς θεραπείες με μικρό χρόνο αποκατάστασης

-Άνεση και ικανοποίηση των πελατών

-Εύκολη  χρήση, κλινική νοημοσύνη με προ-εγκατεστημένες παραμέτρους

-Χωρίς αναλώσιμα και εξαιρετικά χαμηλό λειτουργικό κόστος

-Δυνατότητα καταγραφής όλων των εφαρμογών,  γρήγορη ανάκληση προηγούμενων συνεδριών

 

Άριστη απόδοση επένδυσης

 

Μια γρήγορη απόσβεση της επένδυσης δεν διασφαλίζεται μόνο από το εύρος των θεραπειών που μπορούμε να παρέχουμε αλλά και από το ποσοστό των πελατών μας που θα επιστρέψουν λόγο του εξαιρετικού αποτελέσματος καθώς επίσης και από την ταχύτητα εκτέλεσης των θεραπειών μας. Το λειτουργικό κόστος του συστήματος είναι πολύ χαμηλό και οι εφαρμογές που προσφέρει μοναδικές. Έτσι η ταχύτητα απόσβεσης της επένδυσής σας είναι άμεση.

 

Ποιότητα κατασκευής

 

Τέλος, η Fotona είναι μια εταιρεία με μακρά παράδοση στην κατασκευή Laser η οποία έχει ταυτίσει το όνομα της με την υψηλή ποιότητα κατασκευής καθώς όλα τα συστήματα κατασκευάζονται στις εγκαταστάσεις της στη Σλοβενία.

FotonaSmooth_logo.png

Διαθέσιμες θεραπείες

To FotonaSmooth SP περιλαμβάνει δύο διαφορετικά Laser

Οι διαθέσιμες θεραπείες με το FotonaSmooth SP είναι οι εξής:

 • IncontiLase® : Ακράτεια ούρων

 • IntimaLase®: Σύσφιξη κόλπου

 • RenovaLase®: Ανάπλαση κόλπου

 • ProlapLase®: Πρόπτωση πυελικών οργάνων

 • Κονδυλώματα

 • Λεύκανση αιδοίου

 • Σύσφιξη χειλιών αιδοίου

 • Περινεοτομή

 • Σκληρό Ατροφικό Λειχήνα

 • Ουλή καισαρικής τομής

 • Ραγάδες

 • Αποτρίχωση

 • Αγγεία ποδιών

 • Λιπόλυση και σύσφιξη 

 • Μελαγχρωματικές βλάβες

bottom of page